Biogenix Monster Mass 2.1

kompleks węglowodanowo-białkowy o smaku czekoladowym, 1000 g

N/A
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Biogenix Monster Mass 2.1

Unikatową kompozycję protein tworzą białka serwatkowe (koncentrat, izolat, hydrolizat), izolat białek mleka, albumina białka jaja oraz hydrolizat białek wołowych. Produkt uzupełniony jest o Llutaminę, L-argininę w formie chlorowodorku oraz taurynę. Węglowodany przyczyniają się do przywrócenia prawidłowego funkcjonowania mięśni (skurczu) po bardzo wytężonym lub długotrwałym wysiłku fizycznym prowadzącym do zmęczenia mięśni i wyczerpania zapasów glikogenu w mięśniach szkieletowych (korzystne działanie występuje w przypadku spożywania węglowodanów, ze wszystkich źródeł, przy łącznym spożyciu wynoszącym 4 g na kg masy ciała, w dawkach przyjmowanych w ciągu pierwszych 4 godzin po bardzo wytężonym lub długotrwałym wysiłku fizycznym prowadzącym do zmęczenia mięśni i wyczerpania zapasów glikogenu w mięśniach szkieletowych i nie później niż 6 godzin po takim wysiłku). *Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Produkt przeznaczony jest dla osób dorosłych, ćwiczących rekreacyjnie i sportowców dążących do rozwoju masy mięśniowej oraz wykonujących bardzo wytężony lub długotrwały wysiłek fizyczny.

ID: 45309441
Cena jednostkowa: N/A /1g

Składniki

Składniki : maltodekstryny, 14,4% protein blend (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), hydrolizat białek wołowych, izolat białek mleka, izolat białek serwatkowych (z mleka), hydrolizat białek serwatkowych (z mleka), ultrafiltrowane białko jaja, peptydy glutaminowe (z pszenicy)), aromaty, 1,5% L-glutamina, 1,5% tauryna, 1,5% chlorowodorek L-Argininy, olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), skrobia kukurydzy woskowej, izomaltuloza**, regulatory kwasowości : kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające : guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; sól, substancje słodzące : acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator : lecytyny (z soi); barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)Z) : W zależności od smaku produktu symbol (A) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed). **Izomaltuloza stanowi źródło glukozy i fruktozy. Informacja o alergenach : produkt może zawierać orzeszki ziemne (arachidowe).