Now Foods

suplement diety Boswelia ekstrakt + kurkuma, 250mg, 120 kaps./1 opak.

96 99
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Boswelia Ekstrakt + Kurkuma, 250mg, 120 vkaps SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Ekstrakt z boswelii (Boswellia serrata) (min. 65% kwasów organicznych włącznie z kwasem bosweliowym) 1500 mg Ekstrakt z korzenia ostryża długiego (Curcuma longa) (min. 95% kurkuminoidów) 600 mg Sproszkowany ostryż długi (Curcuma longa) 600 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Ekstrakt z boswelii (Boswellia serrata) (min. 65% kwasów organicznych włącznie z kwasem bosweliowym), Ekstrakt z korzenia ostryża długiego (Curcuma longa) (min. 95% kurkuminoidów), Sproszkowany ostryż długi (Curcuma longa), Otoczka kapsułki: celuloza, mąka ryżowa, substancje przeciwzbrylające - dwutlenek krzemu i sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Wyprodukowane w zakładzie, który przetwarza produkty zaweirające drożdże, pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki i orzechy. Zalecana porcja dzienna: 6 kapsułek. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1-2 kapsułki od 1 do 3 razy dziennie, najlepiej z jedzeniem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Tylko dla dorosłych. Może powodować nieznaczny, przemijający dyskomfort w układzie pokarmowym. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446240

Składniki

Ekstrakt z boswelii (Boswellia serrata) (min. 65% kwasów organicznych włącznie z kwasem bosweliowym), Ekstrakt z korzenia ostryża długiego (Curcuma longa) (min. 95% kurkuminoidów), Sproszkowany ostryż długi (Curcuma longa), Otoczka kapsułki: celuloza, mąka ryżowa, substancje przeciwzbrylające - dwutlenek krzemu i sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Wyprodukowane w zakładzie, który przetwarza produkty zaweirające drożdże, pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki i orzechy.