Now Foods

suplement diety ekstrakt z Echinacea, 60 ml

64 99
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Ekstrakt z Echinacea, Płyn, 60ml SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Ekstrakt z jeżówki wąskolistnej i purpurowej (korzeń) (Echinacea angustifolia and Echinacea purpurea) 4.80 ml *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Ekstrakt z jeżówki wąskolistnej i purpurowej (korzeń) (Echinacea angustifolia and Echinacea purpurea), Woda, nośnik: gliceryna roślinna i alkohol zbożowy (około 20%). Nie wyprodukowane z użyciem drożdży, pszenicy, glutenu, soi, mleka, jaj, ryb lub skorupiaków. Produkowany w zakładzie przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 6 krolomierzy (4,8 ml). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj od 1 do 2 kroplomierzy z herbatą lub wodą 1 do 3 razy dziennie w razie potrzeby. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Produkt nie jest zalecany do długotrwałego stosowania. Nie stosować u kobiet ciężarnych lub karmiących. Uwagi: Zachowaj ostrożność chcąc stosować ten produkt, jeśli zażywasz leki, masz reakcje alergiczne lub cierpisz na choroby układu odpornościowego. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zawiera alkohol. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66447870
Cena jednostkowa: 108,34 zł /100ml

Składniki

Ekstrakt z jeżówki wąskolistnej i purpurowej (korzeń) (Echinacea angustifolia and Echinacea purpurea), Woda, nośnik: gliceryna roślinna i alkohol zbożowy (około 20%). Nie wyprodukowane z użyciem drożdży, pszenicy, glutenu, soi, mleka, jaj, ryb lub skorupiaków. Produkowany w zakładzie przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny.