Now Foods

suplement diety potas z jodem, 180 tabl./1 opak.

52 99
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Potas z Jodem, 180 tabletek SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Jod (jodek potasu) 112.50 µg 75% Sód (z alginianu sodu) 2.50 mg Potas (z chlorku potasu oraz jodku potasu) 49.50 mg 2% Alginian sodu 50 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Jod (jodek potasu), Potas (z chlorku potasu oraz jodku potasu), Alginian sodu, Substancja wypełniająca: celuloza; nośniki: guma celulozowa usieciowana; kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu i sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Nie zawiera drożdży, pszenicy, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków ani orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 1/2 tabletki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1/2 tabletki dziennie, najlepiej z posiłkiem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Zachowaj ostrożność chcąc stosować ten produkt w przypadku choroby (zwłaszcza choroby serca / nerek lub cukrzycy) oraz brania leków (szczególnie tych, które mogą wpływać na czynność nerek lub poziom potasu we krwi). Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446498

Składniki

Jod (jodek potasu), Potas (z chlorku potasu oraz jodku potasu), Alginian sodu, Substancja wypełniająca: celuloza; nośniki: guma celulozowa usieciowana; kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu i sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Nie zawiera drożdży, pszenicy, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków ani orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.