Now Foods Omega-3 Molecularly Distilled

suplement diety, 90 kaps./1 opak.

55 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods Omega-3 Molecularly Distilled

NOW Foods - Omega-3 Molecularly Distilled, 90 kapsułek miękkich SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Koncentrat oleju rybnego 3 g Kwasy tłuszczowe omega-3: (Kwas dokozaheksaenowy (DHA): 1080 mg, Kwas eikozapentaenowy (EPA): 1620 mg)900 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Koncentrat oleju rybnego, Kwasy tłuszczowe omega-3: (Kwas dokozaheksaenowy (DHA): 1080 mg, Kwas eikozapentaenowy (EPA): 1620 mg), Kapsułka żelowa (żelatyna bydlęca, powłoczka jelitowa, gliceryna, woda) i naturalny d-alfa tokoferol. Zawiera alergeny: ryby (sardynki, anchois, makrela). Naturalny d-alfa tokoferol z soi. Nie zawiera alergenów: drożdży, składnikami pszenicy, glutenu, kukurydzy, mleka, jaj lub skorupiaków. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 3 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Weź 1 kapsułkę 1 do 3 razy dziennie z jedzeniem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Tylko dla dorosłych. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66447125

Składniki

Koncentrat oleju rybnego, Kwasy tłuszczowe omega-3: (Kwas dokozaheksaenowy (DHA): 1080 mg, Kwas eikozapentaenowy (EPA): 1620 mg), Kapsułka żelowa (żelatyna bydlęca, powłoczka jelitowa, gliceryna, woda) i naturalny d-alfa tokoferol. Zawiera alergeny: ryby (sardynki, anchois, makrela). Naturalny d-alfa tokoferol z soi. Nie zawiera alergenów: drożdży, składnikami pszenicy, glutenu, kukurydzy, mleka, jaj lub skorupiaków. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.