Now Foods

suplement diety czerwone algi mineralne, 180 kaps./1 opak.

99 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Supplements - Czerwone Algi Mineralne, 180 vkaps SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Witamina D (ergokalcyferol) 25 µg 500% Wapń (z Aquamin TG) 1 g 125% Magnez (z Aquamin TG) 80 mg 21% Aquamin TG (jako minerały krasnorostów) (Lithothamnion spp.) (cała roślina) 3.50 g *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Witamina D (ergokalcyferol), Wapń (z Aquamin TG), Magnez (z Aquamin TG), Aquamin TG (jako minerały krasnorostów) (Lithothamnion spp.) (cała roślina), Otoczka kapsułki: celuloza; nośnik: kwas tłuszczowy (źródło roślinne); substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu. Nie zawiera alergenów: pszenicy, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków lub orzechów. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 4 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj codziennie 4 kapsułki, najlepiej z jedzeniem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446452

Składniki

Witamina D (ergokalcyferol), Wapń (z Aquamin TG), Magnez (z Aquamin TG), Aquamin TG (jako minerały krasnorostów) (Lithothamnion spp.) (cała roślina), Otoczka kapsułki: celuloza; nośnik: kwas tłuszczowy (źródło roślinne); substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu. Nie zawiera alergenów: pszenicy, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków lub orzechów. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.