Now Foods

suplement diety Sylimaryna Ostropest Plamisty, 120 kaps./1 opak.

118 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Sylimaryna Ostropest Plamisty, 120 kapsułek miękkich SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Ekstrakt z ostropestu (Silybum marianum) (owoce / nasiona) (standaryzowany do 360 mg flawonoidów sylimarynowych - odpowiednik 80%) 450 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Ekstrakt z ostropestu (Silybum marianum) (owoce / nasiona) (standaryzowany do 360 mg flawonoidów sylimarynowych - odpowiednik 80%), Otoczka kapsułki (bydlęca żelatyna, nośnik: glicerol; woda, barwnik: organiczny karmel), organiczny olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: drożdże, pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy. Zalecana porcja dzienna: 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę dziennie. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Tylko dla dorosłych. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446346

Składniki

Ekstrakt z ostropestu (Silybum marianum) (owoce / nasiona) (standaryzowany do 360 mg flawonoidów sylimarynowych - odpowiednik 80%), Otoczka kapsułki (bydlęca żelatyna, nośnik: glicerol; woda, barwnik: organiczny karmel), organiczny olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: drożdże, pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy.